Wenkbrauwen / Brow Bar

Een Brow Treatment is meer dan alleen het epileren van de wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden gestyled, geverfd en in vorm gebracht. Voor iedere behandeling wordt de juiste vorm gezocht (op basis van je gezicht) en afgestemd met jou.

Hybrid Brows

Hybrid brows is een ware Instagram-sensatie. Browstylisten over de hele wereld zijn fan van dit Russische merk. Waarom? Omdat het de eerste wenkbrauwgel met henna effect is. Met Hybrid brows wordt de huid en de wenkbrauwharen geverfd en mooi gevormd.

Het verschil met Henna brows is dat Hybrid brows veel langer zichtbaar blijft op de huid, namelijk 7 tot 10 dagen. Op de haartjes blijft het resultaat maar liefst tot 7 weken. Het vervaagt dus niet uit de haartjes maar het groeit eruit.

Nazorg

Na een brow bar behandeling is het belangrijk om je wenkbrauwen met zorg te behandelen. Vermijd het aanraken of wrijven van de behandelde wenkbrauwen en houd ze gedurende de eerste 24 uur weg van water. Volg de specifieke instructies die ik je na de behandeling geef. Vermijd ook het gebruik van make-up op je wenkbrauwen tijdens het herstelproces. Door deze nazorgstappen te volgen, geef je je wenkbrauwen de beste kans om mooi te herstellen.