Wimperlift

Een wimperlift is een snelle en effectieve manier om de wimpers te krullen. Door een wimperlift behandeling krijgt de klant een open blik en lijken de wimpers langer waardoor een krultang of wimperextensions niet meer nodig zijn. Wimpers liften is een populaire methode om de wimpers en langer uit te laten zien omdat er weinig nazorg nodig is, in tegenstelling tot wimperextensions. Wimperlifting is voor de klant goedkoper dan wimperextensions. Wimperextensions moeten elke 2 á 3 weken worden bijgevuld. Als de wimpers zijn gelift dan hoeft de klant pas na 6 á 7 weken weer terug te komen. Daarnaast laat een wimperlift de wimpers langer lijken zonder extensions, op een natuurlijke manier. De behandeling is comfortabel en kan zowel voor lange en korte wimpers.

Wimperlift niet schadelijk

Nee, een wimper lifting behandeling is over het algemeen niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers. Het proces wordt zorgvuldig uitgevoerd door getrainde professionals die werken met producten die veilig zijn voor gebruik op de wimpers.

Nazorg

Na een wimper lifting behandeling is het belangrijk om gedurende de eerste 24 uur geen water of stoom op je wimpers te laten komen. Vermijd ook het gebruik van oliehoudende producten op je wimpers. Verder zijn er geen speciale nazorgmaatregelen nodig, maar het gebruik van wimperverzorgingsproducten kan helpen om je wimpers gezond en gehydrateerd te houden.

Reviews

Simone heeft echt magie verricht met mijn wimpers! Haar wimper lifting behandeling heeft mijn wimpers prachtig gekruld en geopend, waardoor mijn ogen er groter en helderder uitzien.
Chantelle
Ik kan Simone niet genoeg aanbevelen voor een wimper lifting behandeling. Ze is een absolute professional en haar aandacht voor detail is ongeëvenaard. Mijn wimpers zijn nu perfect gekruld en zien er prachtig natuurlijk uit. Mijn ogen stralen!
Kelsey
De beste in het zetten van wimper lifting behandelingen! Haar expertise en vaardigheid zijn duidelijk zichtbaar in het prachtige resultaat dat ze heeft bereikt.
Daphne